Aktuelle nyheder

- Følg os på Facebook

JJ FISK
JJ FISKonsdag, 1. maj
Vi holder selvfølgelig åben på alle 5 vogne idag. Vi har fyldt dem med alverdens specialiteter. Vi glæder os til at gi’ jer en god 1 maj.
JJ FISK
JJ FISKlørdag, 27. april
Det regner og regner og regner idag. Men husk at det er godt for haven... og til at komme forbi fiskevognene (Ingerslev torv & Rønde). Vi har en flot mængde stenbiderrogn med til skarpe priser. Gør dig selv en tjeneste, køb nu og frys ned til sommeren.
JJ FISK
JJ FISKfredag, 26. april
Fiskemanden græder ikke særlig tit, men når han gør er det over hornfisk... og det er glædestårer.. Denne fantastiske fisk har en ganske kort sæson i foråret men er noget af det lækreste der svømmer i danske farvande. Vores vogne har derfor flotte partier med.
JJ FISK
JJ FISKfredag, 12. april
Vi har købt store mængder ind af stenbiderrogn. Og har derfor masser med på vores vogne idag og imorgen. Derudover finder du altid et kæmpe udvalg af delikatesser, røg- / stegevarer og fersk fisk.
JJ FISK
JJ FISKfredag, 1. marts
FORÅRS-FISK 🐬
Foråret står for døren, og derfor er der nye danske fisk i sæson. Det gælder
▪ Rødspætte
▪ Sild
▪ Hornfisk
Udover dette, kan du stadig få både torsk, lyssej, mørksej, kuller, kulmule, hvilling, ising, skærising, torskerogn, stenbiderrogn, blåmuslinger og østers. Kom ned og besøg os, og find ud af, hvad din forårsret skal indeholde af frisk dansk fisk. 🐋🐡🦈🐙
JJ FISK
JJ FISKtorsdag, 28. februar
Kom og besøg jeres lokale fiskemand idag i dette dejlige vejr🌞🌞🌞🌞🌞 Altid friske varer og hjemmelavede specialiteter🐠🐠

Se hvor vi holder på jjfisk.dk

Du finder os på

JJ Fisk
Jegstrupvej 44
8361 Hasselager

Kontakt os på

T: +45 4060 4626
E: info@jjfisk.dk
CVR: 38531077

Vi er en del af