Om os

Hos JJ Fisk er kun det bedste godt nok til vores kunder. Derfor udvælger vi nøje vores varer, som er af allerhøjeste kvalitet. Vi opkøber i Hanstholm, Hirtshals og Strandby, hvor vi får specialvarer fra landets bedste leverandører. Vi producerer desuden vores egen fars og fiskefrikadeller, der er lavet med friske råvarer.

Kærligheden til fisk er stor, og det vil du også mærke, når du handler hos JJ Fisk. Her vægter vi nemlig helhedsoplevelsen højt. Det betyder, at vores personale er oplært nøje, så de står klar med alt fra kyndig vejledning til tilberedning af fisk.

JJ Fisk drives i dag af Mark Bodal Jensen, der er 4. generationsfiskehandler. Med mere end 40 år i branchen har vi skabt en virksomhed med stolte traditioner. Samtidig følger vi tidens trends, og er derfor opmærksomme på bæredygtighed i forhold til vores produkter og leverandører.

Vidste du

  • At JJ Fisk har eksisteret siden 1984
  • At JJ fisk bliver drevet af 4. generation
  • At vores Fiskefars og frikadeller er hjemmelavede
  • Vi opkøber selv det meste fisk på de danske auktioner

Gravide og fisk

Gravide kvinder, ammende kvinder eller kvinder der planlægger at blive gravid samt børn under 14 år, skal højest spise 100 gram rovfisk om ugen, da rovfisk kan indeholde meget kviksølv. Har du børn under 3 år anbefales det kun at spise ca. 25 gram rovfisk om ugen.

Rovfisk er f.eks Gedde, Sildehaj, Rokke, Helleflynder, Sværfisk, Oliefisk, Tun. Levertran er heller ikke godt for gravide da det indeholder store mængder A-vitamin hvilket kan skade fostret….